Akademikro Blog

Sektörel eğitimler ile fark yaratın

Sektörel eğitimler ile fark yaratın

Akademikro eğitimleri ile sektörün yetişmiş profesyonellerinden biri olun.

Sektörel eğitimler ne işe yarar?

Sektörel eğitimler, kendinizi geliştirip yetişmiş bir profesyonel olma yolunda büyük birer fırsat niteliği taşıyor. Sektörel eğitimler ile eğitim almayı seçtiğiniz alana dair detayları öğrenip bu alanın diğer alanlarla ilişkilerine stratejik bakmayı öğrenebilir, bir yandan kariyerinizi büyütmek istediğiniz sahada daha donanımlı hale gelirken bir yandan da sektörde uzun yıllardır deneyim kazanmış eğitmenlerin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Akademikro’nun sektörel eğitimleri

1988’den bu yana kurumsal ticari yazılım alanında Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan Mikro Yazılım, bu sektörde edindiği bilgi birikimi ve deneyimini Akademikro ile faydalı bir eğitim portalına dönüştürdü. Temel Düzey ile birlikte 9 farklı alanda uzmanlık eğitimi sunan Akademikro’ya dilediğiniz zaman, dilediğiniz platformdan erişebilir, verimli ve etkili öğrenme süreçleri ile iş hayatında birkaç adım öne çıkabilirsiniz.

Akademikro eğitimlerinin faydası

Bugün, mal ve hizmet üretimi ve satışı yapan işletmeler, tüm operasyonlarını ticari yazılımlar aracılığıyla yürütüyor, finans ve müşteri yönetimlerini, personel ve stok takiplerini yine bu programlarla yapıyorlar. Şirketlerin tüm bu ihtiyaçları için belirli bir ticari yazılımı satın almaları ya da sektörel özelliklere göre kendilerine özel yazılımlar yaptırmaları gerekiyor. Şirkete özel ticari yazılımların zaman ve maliyet açısından riskli olduğunu düşünürsek ister KOBİ ister büyük bir kurumsal olsun, bu şirketlerin yazılım üreten firmalardan program satın alıp kullanması bir gerekliliktir.

Bu yazılımlar, işletmelerin geleceği daha net görmesine, projelerini sağlam şekilde gerçekleştirmesine olanak sağlar. Aynı zamanda işgücü ve zamandan da tasarruf sağlar.

Sektöründen ve büyüklüğünden bağımsız, her işletmenin bir muhasebe sistemine ihtiyacı vardır. Bu sistem tek bir kişilik şirkette oldukça önem arz ederken orta ve büyük ölçekli işletmelerin sistemlerinin sağlığı çok daha kritiktir. Bu işletmelerin hem muhasebe hem de diğer departmanlarına alınacak personelin de kalifiye olması gerekir. Bu kaliteyi sağlamak için ise sektörel eğitimlerden faydalanılabilir.

Akademikro’nun sektörel eğitimleri ile

  • Başta Mikro Yazılım programları olmak üzere birçok ticari ve ERP yazılım üreticisinin geliştirdiği, e-dönüşüm süreçlerini de içeren muhasebe programları nasıl kullanılır, öğrenirsiniz.
  • 700’ün üzerindeki online eğitim içeriğine erişim sağlayabilirsiniz.
  • Başlangıç eğitimleri ile birlikte finanstan İK ve bordroya, e-dönüşümden perakende çözümlere, üretim yönetiminden maliyet muhasebesine 9 farklı kategoride uzmanlık eğitimi alabilir, teorik bilginizi pekiştirebilirsiniz.
  • Online sınavlar ile uzmanlık sertifikaları alabilir, bilginizi alacağınız bu sertifikalar ile belgelendirebilirsiniz.

Akademikro ile sektördeki tüm kapıları açın

Akademikro sertifikası ile hem uzman bir Mikro Yazılım kullanıcısı olabilir hem de seçtiğiniz alanda sektörün tüm kapılarını açabilirsiniz.

11 Ağustos 2020